Contact

Hoofdmenu

Languages

Commercieel

GE kan zich baseren op een jarenlange ervaring met grote gebouwen zoals banken, winkelcentra, kantoren, overheidsgebouwen en vastgoedprojecten.

 

In grote commerciële gebouwen moeten heel wat... Klik hier voor meer informatie

GE kan zich baseren op een jarenlange ervaring met grote gebouwen zoals banken, winkelcentra, kantoren, overheidsgebouwen en vastgoedprojecten.

 

In grote commerciële gebouwen moeten heel wat functies noodgedwongen worden geautomatiseerd. Een slimme constructie en betrouwbare energieverdeling moeten in dat geval de noodzakelijke continuïteit garanderen. Kleurkwaliteit en energiebesparende oplossingen zijn belangrijke factoren voor verlichtingssystemen, liften moeten altijd veilig werken, gegevensverspreiding moet feilloos verlopen, airconditioning en verwarming zijn essentieel voor het comfort en het welzijn van de mensen in het gebouw ... Elk van deze processen vergt een complexe implementatie, integratie en controle.  

 

Wij zijn een pionier op het gebied van elektrificatie, met een baanbrekende technologie die de energieverdeling in diverse panden beschermt en controleert. Onze oplossingen zijn schoner, slimmer en efficiënter. We stellen veiligheid en betrouwbaarheid voorop, maar nooit ten koste van elkaar.

 

De troeven van onze oplossingen: 

  • Maximale bedrijfstijd van uw gebouw
  • Verhoogde productiviteit: efficiënte afmetingen en een eenvoudige installatie 
  • Maximale risicobeheersing bij de verdeling van elektriciteit
  • Focus op duurzaamheid


De technologie van GE combineert golfvormherkenning (WFR) met logische selectiviteit (I-ZSI) en garandeert een bijzonder hoog niveau van bescherming en betrouwbaarheid voor alle producten uit het assortiment.