Contact

Hoofdmenu

Languages

Gezondheidszorg

Wat betreft gezondheidszorg is er geen ruimte voor improvisatie. De veiligheids- en betrouwbaarheidsvereisten van ziekenhuizen, gezondheidscentra, operatieblokken... zijn uiterst hoog. Aan zulke... Klik hier voor meer informatie

Wat betreft gezondheidszorg is er geen ruimte voor improvisatie. De veiligheids- en betrouwbaarheidsvereisten van ziekenhuizen, gezondheidscentra, operatieblokken... zijn uiterst hoog. Aan zulke stroom- en veiligheidsvereisten kan alleen worden voldaan door een zeer bekwame en ervaren partner zoals GE. GE heeft met succes talrijke op maat gemaakte projecten en faciliteiten ontwikkeld voor zeer veeleisende en internationaal bekende gezondheidscentra en -instellingen.

 
 

Medische centra staan zwaar onder druk om patiënten een hogere zorgstandaard te bieden tegen een zo laag mogelijke kostprijs, en dat vereist een veilige, uitermate betrouwbare en efficiënte stroomtoevoer

 

Bijna elk nutsvoorwerp in een modern ziekenhuis, van het bed in de kamer van de patiënt tot de MRI op de radiologieafdeling, wordt elektrisch aangedreven. Een ziekenhuis dat zijn patiënten de best mogelijke zorg wil bieden, zijn technologische investeringen wil beschermen en dure of mogelijk rampzalige storingstijden wil beperken, moet beschikken over een robuust en uitgebreid elektriciteitssysteem dat slim genoeg is om een stabiele stroomtoevoer te garanderen.

 

Om deze uitdaging het hoofd te bieden, moet u:

  • De betrouwbaarheid en efficiëntie van uw systeem maximaliseren, zodat het zowel bij normale omstandigheden als in noodsituaties kwaliteitsvolle stroom levert tegen een zo laag mogelijke kostprijs.
  • Apparatuur installeren om de veiligheid te verhogen en - vooral - uw medewerkers en uitrusting te beschermen tegen de explosiekracht van vlambogen.
  • Een partner zoeken met voldoende expertise en middelen, die bereid is om u te ondersteunen tijdens de volledige levenscyclus van het systeem.

Ziekenhuizen doen al meer dan honderd jaar lang een beroep op GE voor de elektrische infrastructuur die hun gebouwen van stroom moet voorzien. Ze doen dat vandaag nog altijd om dezelfde reden als een eeuw geleden: onze gevarieerde oplossingen en de expertise van onze medewerkers.