Contact

Hoofdmenu

Languages

Industrieel

GE biedt een uitgebreide waaier aan producten en diensten om te beantwoorden aan de specifieke uitdagingen van uw sector. Al meer dan honderd jaar lang ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt GE de... Klik hier voor meer informatie

GE biedt een uitgebreide waaier aan producten en diensten om te beantwoorden aan de specifieke uitdagingen van uw sector. Al meer dan honderd jaar lang ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt GE de energieverdelingssystemen die uw industriële activiteiten aandrijven en productief houden. GE levert complete producten en diensten voor zowel nieuwbouwprojecten als industriële renovatieprojecten.

 

Industrial Solutions biedt de noodzakelijke uitrustingen en diensten voor nieuwbouw- of uitbreidingsprojecten, zoals stroomonderbrekers, schakel- en verdeeltoestellen, Motor Control Centers, transformatoren, buswaysystemen, aandrijvingen, automatische transferschakelaars (ATS), overbelastingsrelais en onderbrekingsvrije noodstroomsystemen.

 

Voor de modernisering van uw bestaande bedrijfsgebouwen kunt u bij ons terecht voor traditionele stroomonderbrekers, retrofit-stroomonderbrekers, conversiekits en tripunits, aandrijvingen en van een afstand bedienbare relaisapparatuur.

 

Wij zijn een pionier op het gebied van elektronische processen, met een baanbrekende technologie die de energieverdeling in diverse panden beschermt en controleert.