Contact

Hoofdmenu

Languages

Mijnbouw

Betrouwbaarheid, veiligheid en uitmuntende prestaties: dat zijn de vaste waarden in het uitgebreide assortiment elektrische oplossingen dat GE heeft ontwikkeld, geïnstalleerd en onderhouden voor de... Klik hier voor meer informatie

Betrouwbaarheid, veiligheid en uitmuntende prestaties: dat zijn de vaste waarden in het uitgebreide assortiment elektrische oplossingen dat GE heeft ontwikkeld, geïnstalleerd en onderhouden voor de mijnindustrie. Dankzij onze uitgebreide expertise zijn we perfect geplaatst om te beantwoorden aan de procesvereisten van onze klanten. We kunnen buigen op een eeuw aan industriële successen en baanbrekende technologieën voor de elektrisering van upstream- tot downstreamprocessen, waarbij onze oplossingen keer op keer uitstekende prestaties leveren. 

 

Betrouwbaar, efficiënt en volcontinu: ons uitgebreide assortiment biedt veelzijdige oplossingen voor de volledige mijnlokatie. Onze systemen en uitrustingen voor stroomopwekking, automatisering en controle, uitrustingen voor midden- en laagspanning, transformatoren, verdeelapparatuur en aandrijvingen kunnen worden gebruikt in alle domeinen van de mijnindustrie: algemene werking, ontginning, restanten, verrijking, pelletproductie en transport.

 

Veiligheid en bescherming: ontginningsactiviteiten zijn afhankelijk van stroom die op een veilige, efficiënte en betrouwbare manier wordt geleverd. Ze vereisen oplossingen die het risico op elektrische schokken, vlambogen en vlamboogexplosies tot een minimum beperken voor de operatoren van de elektrische uitrusting en alle werknemers in de buurt. 

 

Projectspecifieke ondersteuning: GE kan uw specifieke ontginningsbehoeften wereldwijd en lokaal ondersteunen met een projectteam dat expertise combineert met praktisch/technisch en commercieel advies, projectmanagement en diensten op het terrein.

 

Download Brochure