Contact

Hoofdmenu

Languages

Olie en gas
Een eeuw van industriële verwezenlijkingen en technologische doorbraken die processen van elektriciteit voorzien, van upstream tot downstream

Olie en gas

Sommige van 's werelds leidinggevende olie- en gasbedrijven, samen met vooraanstaande farmaceutische concerns, bouwen op de producten en services van GE voor hun vitale processen. Zij werken vaak in... Klik hier voor meer informatie

Sommige van 's werelds leidinggevende olie- en gasbedrijven, samen met vooraanstaande farmaceutische concerns, bouwen op de producten en services van GE voor hun vitale processen. Zij werken vaak in barre en zeer veeleisende omstandigheden, met helemaal geen ruimte voor dure uitvaltijden of enige onderbrekingen. De totale betrouwbaarheid van kleine schakelaars tot complexe analysators is van groot belang voor hun succes en leveren van optimale prestaties.

 

In een wereldwijde economie die voortdurend verandert, hebt u de perfecte uitrusting nodig om uw bedrijf in de juiste richting te leiden. GE levert oplossingen om storingstijden te beperken en uw processen rendabel te maken. Omdat wij uw behoeften op het gebied van installatie en werking perfect begrijpen, hebben wij een unieke oplossing ontworpen voor uw klanten uit de olie- en gassector.

 

Complete ondersteuning ter plaatse tijdens de installatie en werking.

Onze ervaren project- en serviceteams gebruiken vooruitstrevende technologieën om uw processen van een afstand te monitoren. Meer dan 25 bedrijven uit verschillende landen doen een beroep op onze oplossingen voor de olie- en gasindustrie.


Minimaal risico op arbeidsongevallen door vlambogen.

Dankzij Entellisys* Near-Gear HMI hoeven uw operatoren de risicozone voor vlambogen niet te betreden voor de monitoring, de controle en het onderhoud van uw infrastructuur. Dankzij onze van een afstand bedienbare relaissystemen kunnen onze operatoren stroomonderbrekers plaatsen terwijl ze zich buiten de risicozone bevinden. GE voert de sector aan met producten en diensten die beantwoorden aan de behoeften van dit groeiende marktsegment.