Contact

Hoofdmenu

Languages

Telecom

Communicatienetwerken bedekken de wereldbol voor persoonlijke, zowel als zakelijke doeleinden. In hun poging om zelfs de meest afgelegen plekken op aarde te verbinden, moeten telecombedrijven... Klik hier voor meer informatie

Communicatienetwerken bedekken de wereldbol voor persoonlijke, zowel als zakelijke doeleinden. In hun poging om zelfs de meest afgelegen plekken op aarde te verbinden, moeten telecombedrijven geavanceerde technologieën toepassen. GE kan deze bedrijven helpen dankzij hun rijke ervaring op het gebied van breedband en mobiele netwerken en zelfs satellietcommunicatie.

 

Wij leveren unieke oplossingen, technologieën en diensten die operatoren - van het grootste datacenter tot de meest afgelegen bergtop - helpen om hun netwerk voortdurend van stroom te voorzien.

 

Onze producten en diensten worden gebruikt door telecombedrijven en providers van vaste en draadloze breedbandverbindingen, om een ononderbroken stroomtoevoer te garanderen en wisselstroom van een primaire stroombron zoals het elektriciteitsnet om te zetten in nauwkeurig gecontroleerde gelijkstroom voor gebruik in:

  • Datacentra
  • Centrale kantoren
  • Gsm-masten
  • Klantspecifieke faciliteiten voor mobiel internet en toepassingen voor cloud computing.

 

Terwijl onze producten voortdurend worden aangepast aan de steeds veranderende behoeften van serviceproviders, kan ons deskundige serviceteam bogen op een decennialange ervaring, een uitmuntend systeemontwerp en de beste praktijken op het gebied van installatie. Zo kunnen we op een veilige manier resultaten leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen. Daarnaast bieden we een kant-en-klaarplatform met uitgebreide telecomdiensten, van netwerkontwerp en -planning, detailconstructie, levering en installatie tot dienstverlening op het terrein, onderdelen en reparaties, waarmee we wereldwijd snelheid op de markt brengen.


Dankzij onze trainingsmodules wordt u bovendien een echte specialist in de planning, het ontwerp, de implementatie en de optimalisering van onze producten via praktijkgerichte workshops bij ons of trainingen in uw bedrijf, afgestemd op uw behoeften.