Contact

Hoofdmenu

Languages

Transport

Openbaar en commercieel transport zijn bepalende factoren in de moderne maatschappij. Veiligheid, doeltreffendheid en snelheid zijn belangrijke parameters op basis waarvan deze factoren worden... Klik hier voor meer informatie

Openbaar en commercieel transport zijn bepalende factoren in de moderne maatschappij. Veiligheid, doeltreffendheid en snelheid zijn belangrijke parameters op basis waarvan deze factoren worden beoordeeld. Transport weeft een compact en complex netwerk rond de wereld, via land, water of lucht, en legt zo de nadruk op de behoefte aan een vlekkeloze implementatie evenals een strikte controle.

 
GE Industrial Solutions kan u helpen bij diverse transportvraagstukken rond treinen, trams, havens, luchthavens, tunnels … In de transportmarkt kunnen we samen met de OEM, de netbeheerder, het ingenieursbedrijf, de systeemintegrator of de bordenbouwer een geïntegreerd pakket uitwerken. Wij leveren innovatieve totaaloplossingen voor de elektriciteitsverdeling, de controle-units en de automatiseringssystemen.
 
Wij combineren ervaring in engineering met kwaliteitsvolle producten en diensten om een oplossing uit te werken die uw betrouwbaarheid en rendement verhoogt.
 
Wij luisteren naar uw behoeften om meer inzicht te verwerven in uw markt.
 
Veilige en efficiënte oplossingen om spoortransport en logistieke activiteiten te optimaliseren. Bij GE Transportation is connectiviteit de hoeksteen van onze innovatieve technologie, waarmee onze klanten zelfs de grootste uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Onze briljante en perfect op elkaar afgestemde machines garanderen een baanbrekende efficiëntie. Wij gebruiken vooruitstrevende productietechnieken die onze innovatieve concepten doeltreffender en kostenefficiënter maken. Wij komen onze belofte na en brengen snelheid op de markt.
 

De combinatie van machines en slimme data in de technologie van GE is de sleutel tot het industriële internet en verandert dag na dag de manier waarop we werken. Terwijl de productie wordt onderworpen aan snelheid, knowhow, flexibiliteit en gecoördineerde toeleveringsketens, toont GE Transportation de weg om briljante en perfect op elkaar afgestemde machines te leveren in het hele netwerk.