Contact

Hoofdmenu

Languages

UPS-noodstroomsystemen
Met een UPS-systeem van GE kiest u voor een hoge efficiëntie (>96%) en grote betrouwbaarheid in combinatie met uitgebreide diensten & onderhoud. Via een diagnose op afstand geniet u verder van een erg eenvoudig beheer van uw GE UPS-noodstroomsysteem.
Op deze pagina vindt u alvast meer informatie.

1. Lage TCO door hoge efficiëntie (>96%)

UPS-noodstroomsystemen van GE worden specifiek ontworpen om u een zo hoog mogelijk rendement aan te bieden. Met een efficiëntie van >96% geniet u dan ook van minimaal energieverlies, verminderde koelingskosten en een lager energieverbruik. Kortom, een duidelijke vermindering van uw operationele kosten.

UPS-productgamma (incl. technische fiches) >                   Brochures >                 

2. Grote betrouwbaarheid

Met meer dan 50 jaar expertise en ervaring voor zowel transformator- als transformatorloze oplossingen bent u bij GE zeker van een erg betrouwbaar UPS-noodstroomsysteem. De uitgebreide UPS-diensten & onderhoud en de mogelijkheid tot een diagnose op afstand van onze UPS-systemen dragen hier zeker aan bij.

 

Onze UPS-systemen bevatten verder een zwarte doos waardoor bij noodgevallen de juiste diagnose gesteld kan worden. Op deze manier worden gelijkaardige noodgevallen in de toekomst vermeden. Zo kunt u bij GE een UPS kopen met een gerust gemoed.

 

3. Uitgebreide diensten & onderhoud

Met onze uitgebreide Service Overeenkomsten geniet u o.a. van een 24/7 noodhulplijn en preventieve onderhoudsessies. Ook stellen onze eigen medewerkers ter plaatse (on-site) de UPS op, zorgen ze voor de nodige inbedrijfsstelling, kunnen ze u van een gebruikstraining voorzien enz.

Diensten & onderhoud worden steeds uitgevoerd door onze eigen GE-werknemers. Zo bent u steeds zeker van de nodige expertise en ervaring.

Raadpleeg onze UPS-dienstenpagina voor meer informatie. We hebben u heel wat te bieden.

4. Diagnose op afstand (Remote diagnostics)

GE's UPS-noodstroomsystemen bieden u de mogelijkheid op afstand het beheer ervan te verzorgen. Zo krijgt u pro-actieve waarschuwingen en ontvangt u een alarm wanneer omgevingstemperaturen te hoog oplopen. Op deze manier geniet u van een grotere betrouwbaarheid van de UPS en wordt de levensduur verlengd.

 

Meer info?

Contacteer ons gerust. We helpen u graag verder.

Ik vraag meer info >

 

UW CONTACTPERSOON:


Filip Audenaert

Sales UPS

filip.audenaert@be.abb.com

Ontdek het uitgebreide UPS-productgamma van GE

Een UPS systeem kopen? Bij GE hebben we de juiste UPS voor elke situatie en voor elke toepassing.

 

Monofasig

  • line interactive
  • online double conversion

Driefasig online double conversion

  • met transformator
  • zonder transformator